Skab synlighed og salg med effektive webtekster

Mere end 90 % af alle personer vælger resultater på side 1, når de bruger søgemaskiner til at finde oplysninger om virksomheder eller handle i webshops. Derfor er din hjemmeside eller webshop nødt til at være så synlig som mulig for at få succes online.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive webtekster til hjemmesider og webshops. Vi hjælper virksomheder med at styrke deres synlighed, så de nemmere kan sælge flere produkter eller ydelser.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med effektive webtekster, der gør jer mere synlige og attraktive for jeres målgruppe?

Mere end 90 % af alle personer vælger resultater på side 1 i søgemaskiner som Google. Derfor er din hjemmeside eller webshop nødt til at være så synlig som mulig for målgruppen for at få succes online.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive webtekster, der hjælper virksomheder med at styrke deres synlighed, så de nemmere kan sælge flere produkter eller ydelser.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med effektive webtekster, der skaber mere synlighed og salg?

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

SEO-tekster skaber synlighed

Det primære formål med SEO-tekster er at gøre virksomheders hjemmesider mere synlige i søgemaskiner, så brugerne vælger dem frem for konkurrenterne.

 

Hos Secher Communication skriver vi webtekster, der tager udgangspunkt i data om din målgruppe, bl.a. deres søgeadfærd og købsbehov. Med disse data kan vi gøre din virksomhed mere synlig og relevant for målgruppen ved hjælp af hjemmesidetekster, der matcher indholdet på jeres hjemmeside til målgruppens ønsker og behov.

 

Vi har stor erfaring med at skrive SEO-tekster til hjemmesider, webshops og blogs. Vores SEO-tekstforfattere har derfor hjulpet mange virksomheder med at få gode tekster og godt indhold, der skaber synlighed over for potentielle kunder.

Gode SEO-tekster til flere formål

Hos Secher Communication tilbyder vi flere typer af webtekster i høj kvalitet, der både er velskrevne, læsevenlige og bidrager med værdifuldt indhold. Samtidig er disse webtekster søgeoptimerede, så de matcher målgruppens søgninger og skaber større synlighed for virksomhederne.

 

Vi kan blandt andet hjælpe din virksomhed med at få gode SEO-tekster til flere forskellige formål:

lapwriting

Hjemmesider

Optimer tekstindholdet og
skab større fokus på bestemte
brugerhandlinger

lapwriting

Webshops

Få flere konverteringer
med tekster, der skaber øget
interesse og salg

lapwriting

Landingssider

Undersider med målrettet
indhold, der fremmer
leadgenerering og salg

lapwriting

SEO-artikler

Skab værdi for dine læsere
med godt indhold og få flere
hjemmesidebesøg

lapwriting

AdWords-annoncer

Tiltræk potentielle kunder
med effektive, prisvenlige
annoncer i søgemaskiner

lapwriting

Lokal søgeoptimering

Skab lokalt fokus og gør
din virksomhed mere
synlig i nærområdet

lapwriting

Produkttekster

Fremhæv fordele og gør
dine produkter mere attraktive
for målgruppen

lapwriting

Kategoritekster

Skab bedre synlighed i
søgemaskiner for de vigtigste
produktkategorier

lapwriting

Metatekster

Fang målgruppens interesse i
søgemaskiner og få
flere hjemmesidebesøg

Øg salget med velskrevne SEO-tekster til webshops

Søgeoptimerede hjemmesidetekster er én af de mest effektive og prisvenlige metoder til at tiltrække kunder til en webshop. Disse webtekster fokuserer både salg, men er også optimeret til søgemaskiner og brugernes konkrete søgeadfærd og købsbehov.

 

Vigtigheden af velskrevne hjemmesidetekster er tydelig – se blot disse tal om danskernes onlineadfærd:

 

82 % handler i webshops

83 % fravælger webshops med stavefejl og dårligt sprog

82 % fravælger webshops med dårlige produktbeskrivelser

 

Vi har stor erfaring med webshops og SEO, f.eks. ved at skrive fejlfrie og læsevenlige SEO-tekster, som produkttekster og kategoritekster. De fanger både målgruppens interesse i søgemaskinerne, men fremhæver også fordelene ved din webshops produkter, så de fremstår så attraktive som muligt.

Hjemmesidetekster, der skaber synlighed og værdi

Tekst til en hjemmeside skabes ud fra formålet med hjemmesiden. Skal teksten være informerende og objektiv? Eller skal hjemmesiden skabe interesse og salg? Tekst til en hjemmeside skabes også ud fra, hvor i købsprocessen en potentiel kunde befinder sig. Er kunden kun ude efter mere viden, eller er personen helt klar til at købe, men leder efter det bedste sted at foretage sit køb?

For at forbedre din hjemmesides synlighed og gøre din virksomhed mere attraktiv for målgruppen er det nødvendigt med hjemmesidetekster i et velskrevet sprog, der indeholder nøje udvalgte søgeord.

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med at skrive effektive tekster til hjemmesider. Vi har hjulpet mange virksomheder med at få mere synlige hjemmesider og fremhæve deres ydelser eller produkter bedst muligt. Skal vi skrive webtekster for din virksomhed, så I også kan få flere kunder?

Skal vi hjælpe din virksomhed med at få flere kunder?