Sælg mere med fejlfrie tekster og stærke budskaber

Hos Secher Communication kan din virksomhed få fejlfrie tekster med stærke budskaber. En professionel tekstforfatter sikrer dig nemlig tekster i høj kvalitet, der kan skabe synlighed, leads og salg.

En professionel tekstforfatter er en langsigtet investering

Hvorfor bruger du en mekaniker, en vvs’er eller en tandlæge? Fordi de er specialister i deres fag, og fordi du ønsker det bedste resultat. Sådan er det også med en professionel tekstforfatter.

Fejlfrie og velskrevne tekster med tydelige budskaber har stor effekt på muligheden for at skabe synlighed, interesse og salg. Derfor er en professionel tekstforfatter også en god investering i din virksomhed – en investering, der kan hjælpe til at sælge mere.

Hos Secher Communication kan du få fejlfrie tekster med stærke budskaber, der er målrettet dine kunder og motiverer dem til at købe. Men du kan også få hjælp til selv at skrive bedre og mere målrettede tekster, uanset hvem modtageren er.

Tekster til forskellige kunder og behov

Hjemmesidetekster

Sælg mere online med søgeoptimerede tekster, der er målrettet din virksomheds kunder og Google.

Anden tekstforfatning

Ram dine kunder effektivt med gode tekster, der passer til medie og målgruppe - online såvel som offline.

Content Marketing

Brug relevant og værdifuldt indhold til din målgruppe for at skabe interesse, leads og salg.

Tekstforfatning baseret på data om kunderne

Data om kunder er guld værd – også når det gælder om at skrive tekster, der rammer plet hos modtageren. Hos Secher Communication kan din virksomhed få tekster baseret på data om din virksomheds målgruppe. Det gør teksterne mere målrettet, hvilket også skaber større effekt.

Det er f.eks. oplagt at få skrevet hjemmesidetekster, blogindlæg, produkt- og kategoritekster m.m., der tager udgangspunkt i, hvad dine kunder søger efter i søgemaskiner som Google. På den måde rammer din virksomheds tekster et konkret behov hos den potentielle kunde – og dét tiltrækker både flere kunder til hjemmesiden og øger chancen for salg.

Tag første skridt mod mere salg

Secher Communication kan hjælpe din virksomhed med professionel tekstforfatning, der kan skabe mere salg. Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

En erfaren tekstforfatter skaber resultater og ro

Der er mange fordele for din virksomhed ved at bruge en erfaren tekstforfatter. En freelance-tekstforfatter med mange års erfaring, der er vant til at skrive tekster til forskellige brancher, virksomheder og kunder, skaber ikke kun gode resultater.

En erfaren tekstforfatter skaber også ro hos virksomheden, der skal bruge teksterne. For de ved, hvad de får. Solid erfaring med tekstforfatning og viden om, hvad der skal til for skabe salg betyder, at du kan være tryg ved samarbejdet.

Hvad er professionel tekstforfatning, og hvorfor er det vigtigt?

Professionel tekstforfatning skal ses som en langsigtet investering i din virksomhed og dens evne til at sælge mest muligt. Ligesom når der købes nyt udstyr, ansættes nye specialister eller optimeres andre steder i virksomheden.

En professionel tekstforfatter ved, hvad der skal til for at skabe synlighed, interesse og salg – igen og igen og igen. Bl.a. fordi professionel tekstforfatning handler om at kunne skrive til forskellige målgrupper, medier og formål. Det er ikke alle, der kan dette.

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed flere kunder og mere salg? Det kan en professionel tekstforfatter hjælpe med.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.

Professionel tekstforfatning

Virksomheder, der ønsker at sælge til andre virksomheder, bør i høj grad samarbejde med en B2B-tekstforfatter. En B2B-tekstforfatter ved nemlig, hvordan man skriver tekster, der imødekommer virksomheders behov for information som påvirker beslutningstagere. I modsætning til B2C-tekster skal en B2B-tekstforfatter fokusere på andre faktorer for at skabe tillid og interesse. Det er bl.a. relevant i forbindelse med B2B-tekster og B2B-leadgenerering.

En professionel tekstforfatter er ikke nødvendigvis dyr. Når man ser på, hvilken værdi en erfaren tekstforfatter kan skabe for virksomheder, er det interessant, at mange virksomheder overlader tekster til deres hjemmeside, nyhedsbrev, brochurer m.m. til personer, som ikke er specialister i at skrive – eller sælge via tekst. Udbyttet ved at investere i en professionel tekstforfatter vil i høj grad tjene sig hjem i form af øget salg.

Der er stor forskel på at skrive tekster til hjemmesider, blogindlæg, nyhedsbreve, sociale medier osv. Og der er stor forskel på at skrive tekster, der skal sælge til virksomheder eller til private forbrugere. Derfor er det vigtigt at bruge en professionel tekstforfatter, som netop er specialist i at tilpasse budskaber og tekster til konkrete målgrupper og medier. Det gælder både i forbindelse med udarbejdelse af webshop-tekster og tekster til en traditionel hjemmeside.