Få en ekstra salgskanal der skaber B2B-leads

Ønsker din virksomhed flere relevante leads er et supplerende website, der er 100 % dedikeret til B2B-leadgenerering, meget effektivt. Det er en ekstra salgskanal, der kan skabe nye B2B-leads måned efter måned.

B2B-leadgenerering - Få flere relevante henvendelser fra købeklare kunder

Kold kanvas og opsøgende salg er ikke for alle. Og for mange virksomheder er udbyttet begrænset. Så hvorfor ikke i stedet fokusere på de varme B2B-leads og fang potentielle kunder, når de søger efter løsninger, som din virksomhed tilbyder?

Secher Communication arbejder ikke kun med professionel tekstforfatning til hjemmesider og optimering af webshops. Men også med at hjælpe virksomheder til at få flere leads og øget salg. En supplerende hjemmeside, der er dedikeret til B2B-leadgenerering for din virksomhed, er en ekstra salgskanal, som kan skabe leads til din virksomhed måned efter måned. Det er en smart og effektiv løsning, der er målrettet kunder som søger information og er klar til at købe.

En hjemmeside dedikeret
til B2B-leadgenerering

Case: 2-cifret antal B2B-leads hver måned

I samarbejde med en af landets største leverandører af træpaller, udviklede Secher Communication hjemmesiden palle-tilbud.dk med det formål at skabe nye leads til virksomheden hver eneste måned. På under seks mdr. er det lykkedes at skabe en solid, ekstra salgskanal for virksomheden, der netop genererer B2B-leads hver eneste måned.

Siden starten på samarbejdet er antallet af månedlige besøgende på palle-tilbud.dk 10-doblet. Resultatet er et 2-cifret antal nye henvendelser hver måned via relevante søgninger i Google, som virksomheden kan arbejde videre på. Hjemmesidens korte levetid betyder desuden, at potentialet og udbyttet øges over tid og dermed vil komme til at skabe endnu flere B2B-leads.

Fokus på tekstforfatning og SEO

En væsentlig del af succesen med palle-tilbud.dk som hjemmeside til B2B-leadgenerering var en klar strategi og et målrettet fokus på B2B-tekstforfatning og søgeoptimering.

Den kombination skabte en troværdig og synlig hjemmeside, som i høj grad var målrettet målgruppens søgninger i Google og dermed kunne tiltrække mange købsklare kunder. 

Tag første skridt mod flere B2B-leads

Hør mere om dedikerede B2B-lead-hjemmesider hos Secher Communication.
Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

Skab troværdighed og interesse
med gode tekster

En hjemmeside tiltrækker ikke potentielle kunder eller skaber relevante leads af sig selv. Det kræver i høj grad gode tekster, som skaber synlighed, troværdighed og interesse – og kontakt. For din målgruppe skal først og fremmest blive opmærksom på din hjemmeside – og overbevises om at tage kontakt når de er på den.  

Med en erfaren B2B-tekstforfatter, der også er specialist i søgeoptimering og SEO-tekster, får din virksomhed glæde af fejlfrie tekster på en hjemmeside, der er dedikeret til at fange potentielle kunder via søgemaskiner som Google. Og har 100 % fokus på at skabe gode leads til din virksomhed.

Skal vi samarbejde?

Lyder en ekstra salgskanal med fokus på B2B-leadgenerering som en interessant mulighed for din virksomhed?
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.