Styrk din webshop og sælg mere online

Produkter på webshops sælger ikke sig selv. Det kræver derimod en målrettet indsats med fokus på bl.a. webshop-SEO for at få bedre synlighed og placeringer i Google og dermed flere kunder og øget salg. Og det kan Secher Communication hjælpe med.

Skab mere salg med effektiv webshop-SEO

En moderne webshop med gode produkter og flotte billeder er ikke nok, hvis du vil skabe synlighed omkring din webshop og tiltrække en masse nye kunder via søgemaskiner som Google. Det kræver derimod en målrettet strategi og dedikeret indsats med fokus på webshop-SEO.

Webshop-optimering, der skal skabe synlige resultater, har fokus på flere områder inden for søgeoptimering. Men succes kræver i høj grad gode webshop-tekster, der kan skabe trafik til din webshop og overbevise besøgende om at købe netop dine produkter. Og når der først er styr på SEO i din webshop, kommer du virkelig til at opleve samspillet med en moderne webshop med gode produkter og flotte billeder.

Tag første skridt mod mere salg

Secher Communication hjælper med optimering og gode tekster til webshops, der skaber synlighed og salg. Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

Gode tekster er vigtige for din webshop

Gode tekster er essentielle for en succesfuld webshop – dårlig sprogkvalitet og stavefejl kan nemlig skræmme kunder væk, så de ender med at handle hos konkurrenterne. Gode SEO-tekster kan tiltrække mange besøgende via søgemaskiner, mens gode produkttekster og andre hjemmesidetekster kan skabe interesse og salg, når først de besøgende er på din webshop. Det er ikke altid, at produkter sælger sig selv blot ved hjælp af gode billeder. 

Effektiv SEO i webshops kræver bl.a. webshop-tekster i et fejlfrit og letlæseligt sprog, hvor der er fokus på målgruppens intention og købsmotiv – og her kan gode tekster virkelig gøre en forskel. Hos Secher Communication kan du få hjælp til webshop-optimering af en dygtig tekstforfatter – bl.a. med velskrevne webshop-tekster, der kan tiltrække nye kunder og skabe interesse for dine produkter. Du kan også leje en webshop-assistent, der kan hjælpe med mere end bare gode webshop-tekster.

Gode webshoptekster gør en forskel

Metatekster

Gode metatekster fanger målgruppens interesse i søgemaskiner - og får dem ind på din webshop.

Kategoritekster

Fejlfrie kategoritekster med nøje udvalgte søgeord tiltrækker potentielle kunder fra søgemaskiner - igen og igen.

Produkttekster

Sælgende produkttekster fremhæver det bedste ved produkterne og er et vigtigt supplement til produktfotos.

Det oversete guld

Når det kommer tekster til webshops glemmer mange at udnytte potentialet i kategoritekster – og det er stort! Kategoritekster, der skrives korrekt og med fokus på både mennesker og søgemaskiner, kan virkelig skabe synlighed og salg. Derfor er professionel tekstforfatning vigtigt for enhver webshop med ønske om endnu mere online salg.  

Kategoritekster gav denne webshop bedre placeringer
og øget synlighed i Google på hundredvis af relevante søgeord.
Det medførte flere besøgende til hjemmesiden og vækst i salget.

Skal vi samarbejde?

Skal din webshop stå endnu stærkere online? Få hjælp til optimering og tekster hos Secher Communication.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.