Tiltræk nye kunder og sælg mere

Kategoritekster og produkttekster er effektive til at skabe synlighed, trafik og salg – men de færreste webshops gør noget ud af dem. Hos Secher Communication kan du få tekster, der øger chancen for salg i din webshop.

Kategoritekster og produkttekster baseret på data tiltrækker kunder og skaber salg

Kategoritekster og produkttekster kan skabe synlighed, trafik og salg – hvis de skrives på den rette måde. Men det kræver både indsigt i kundernes søgeadfærd i søgemaskiner samt forståelse for, hvad der får kunderne til at købe, når de endelig er landet på produktsiden. Og her er data uvurderligt.

Hos Secher Communication får din virksomhed tekstforfatning, der er baseret på data om jeres målgruppe – og som ikke bare er skrevet i blinde. Den tilgang styrker sandsynligheden for, at potentielle kunder finder vej til din virksomheds hjemmeside eller webshop – og køber jeres produkt.

Hvad kan kategoritekster?

Kategoritekster er effektive og kan skabe stor værdi, når de skrives korrekt. Med en målrettet strategi og udarbejdelse af kategoritekster kan webshops opleve stor vækst i synlighed og eksponering over for potentielle kunder. Det gør dem til vigtige faktorer, bl.a. ved B2B-leadgenerering og webshop-optimering

Kategoritekster gav denne webshop bedre placeringer
og øget synlighed i Google på hundredvis af relevante søgeord.
Det medførte flere besøgende til hjemmesiden og vækst i salget.

Tag første skridt mod mere salg

Hos Secher Communication får din virksomhed kategoritekster og produkttekster, der kan skabe øget synlighed og salg. Det hele starter med en snak om din virksomheds ønsker.

Tag hensyn til kundernes købsmotivation

Mennesker er forskellige af natur. Derfor er kunders motivation for at købe også forskellig. Nogle kunder køber udelukkende på grund af navn og symbolværdi – andre fokuserer på funktionalitet eller pris. Og dette er vigtigt at vide, hvis ens produkttekster skal have den bedste effekt – og sælge mest.

Hos Secher Communication er udgangspunktet for alle SEO-tekster, herunder, kategoritekster, produkttekster og andre webtekster, ikke kun målgruppens søgeadfærd i Google. Hvilken kundetype kunderne er er mindst lige så vigtig. Så kommer dine produkttekster nemlig til at indeholde de rette budskaber og mest salgsskabende fokusord.

Tekstforfatning til forskellige behov

Kategoritekster

Fejlfrie kategoritekster med nøje udvalgte søgeord tiltrækker potentielle kunder fra søgemaskiner - igen og igen.

Produkttekster

Sælgende produkttekster fremhæver det bedste ved dine produkter og er et godt supplement til produktbilleder.

Metatekster

Fang din målgruppes interesse i Googles søgeresultater med overbevisende metatekster.

Kategoritekster er et must på webshops...

SEO-kategoritekster er tekster på en webshops produktkategorisider, der er optimeret på baggrund af nøje udvalgte søgeord. Kategoritekster er en vigtig del i enhver webshop og kan have en enorm effekt på en webshops evne til at tiltrække nye kunder – desværre har mange webshops bare ingen kategoritekster.

Kategoritekster skal naturligvis målrettes kundernes behov og bidrage med relevant information. Men de skal også målrettes søgemaskiner som Google, så teksterne tiltrækker nye kunder via søgeresultaterne. Og her er der ingen tvivl om, at SEO-kategoritekster er guld værd – hvis de skrives korrekt.

... og det samme er gode produktbeskrivelser

Jo flere besøgende en webshop kan tiltrække, jo flere produkter kan den sælge. Medmindre webshoppens produkttekster ikke er godt skrevet – eller slet ikke har nogen produkttekster.

Gode produkttekster er vigtigt for enhver webshop og kan gøre en stor forskel for webshoppens evne til at skabe konverteringer og salg. Derfor er gode produkttekster også utrolig vigtige. For det er ikke nok at få kunderne ind på webshoppen – de skal også overbevises om at købe. Og det kan fejlfrie produkttekster med de rette informationer og stærke salgsbudskaber hjælpe med.

Skal vi samarbejde?

Søger du en dygtig tekstforfatter, der kan skrive gode kategoritekster og produkttekster?
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.