Om Secher Communication

Hvem er Secher Communication?

Secher Communication har speciale i tekstforfatning, SEO, online marketing og oversættelse.
Virksomheden ejes af Anders Secher, der har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at stå stærkere online og sælge mere.

Hvad kan Secher Communication?

Hvad vil Secher Communication?

Secher Communication hjælper virksomheder med at få flere kunder og sælge mere. Det sker ved hjælp af fejlfrie tekster, der er baseret på data om kunderne og indeholder stærke budskaber.

Derfor skal vi samarbejde

Tag første skridt mod mere salg

Secher Communication kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig online og sælge mere. Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed flere kunder og mere salg? Det kan du få hjælp til hos Secher Communication.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.

Tekstbureau eller oversættelsesbureau?

Er Secher Communication et tekstbureau eller et oversættelsesbureau? Eller måske begge dele? Det er et godt spørgsmål. Og svaret er: lidt af det hele. Secher Communication er som udgangspunkt et enkeltmandsfirma – men samarbejdet med mange specialiserede freelancere betyder, at Secher Communication kan tilbyde de samme løsninger som et tekstbureau og et oversættelsesbureau. Det gælder bl.a. inden for tekstforfatning på dansk og en række andre sprog. Og oversættelse mellem dansk og 10+ sprog. Ønsker du et godt samarbejde med et tekstbureau eller et oversættelsesbureau samt den forventede høje kvalitet? Så er Secher Communication et godt valg.

Tekstforfatning er ét af de områder, hvor Secher Communication er specialister. Derfor kan danske virksomheder også få hjælp til professionel tekstforfatning, bl.a. til hjemmesider, webshops, blogs m.m. Det er bl.a. i disse byer, at Secher Communication kan stå klar med en dygtig tekstforfatter.

Tekstforfatter Aalborg
Tekstforfatter Hobro
Tekstforfatter Hjørring
Tekstforfatter Nordjylland

Secher Communication tilbyder professionel oversættelse til virksomheder, der ønsker høj kvalitet i form af fejlfrie tekster med tydelige budskaber. Det er nemlig sådanne oversættelser, der skaber de bedste resultater. Ønsker din virksomhed et godt samarbejde med en professionel oversætter, er det muligt hos Secher Communication. Her kan virksomheder få udført tekstoversættelse til 10+ sprog. Secher Communication samarbejder nemlig med et stort netværk af professionelle oversættere og sprogspecialister – alle med målsproget som modersmål og dansk som andetsprog.