Skab synlighed og salg online med en SEO-tekstforfatter

Fejlfrie og velskrevne SEO-tekster baseret på data om dine kunder er en effektiv måde til at få bedre synlighed og placeringer i Google, flere varme leads og nye kunder samt øget salg.

Vælg en erfaren SEO-tekstforfatter

Skal din virksomheds hjemmeside eller webshop stå stærkest muligt, så den tiltrækker nye kunder via søgemaskiner og skaber mere salg online? Så er det vigtigt at vælge en tekstforfatter med speciale i SEO, som ved, hvordan man får potentielle kunder ind på ens hjemmeside eller webshop. F.eks. en dygtig freelance tekstforfatter med speciale i tekstforfatning og søgeoptimering.

At skrive gode webshop-tekster og tekster til et traditionelt website, som både skal kunne tiltrække kunder og skabe salg, er en svær opgave at mestre. Men det kan en SEO-tekstforfatter. I modsætning til en ‘almindelig’ tekstforfatter har en SEO-tekstforfatter nemlig indgående kendskab til, hvordan man skriver webtekster, der både fanger målgruppens opmærksomhed i Google og styrker chancen for salg på hjemmesiden eller webshoppen.

Gode SEO-tekster til forskellige behov

Kategoritekster

Tiltræk flere potentielle kunder med fejlfrie SEO-tekster til kategorisider, der har fokus på nøje udvalgte søgeord.

Produktbeskrivelser

Øg konverteringsgraden med sælgende SEO-tekster, der fremhæver produkt-fordele og supplerer produktfotos godt.

Linkbuilding & Affiliate

Få større udbytte af din investering i linkbuilding og affiliate marketing med fejlfrie og velskrevne SEO-tekster.

Tag første skridt mod mere salg

Secher Communication kan hjælpe din virksomhed med at få fejlfrie og effektive SEO-tekster. Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

En SEO-tekstforfatter er en god investering

Tekster, der er baseret på søgeord (SEO-tekster), har mange fordele for din virksomhed. De styrker din hjemmeside eller webshops synlighed i søgemaskiner som Google, tiltrækker flere potentielle kunder og øger chancen for at få flere henvendelser og øget salg. Derfor er professionel tekstforfatning og SEO en effektiv kombination uanset branche, produkter og kunder.

Hvis SEO-tekster skal skabe størst mulig værdi for din virksomhed, er det vigtigt at teksterne baseres på data om dine kunder, er skrevet i et fejlfrit og godt sprog samt er relevante for modtagerne. På den måde kan de skabe størst værdi – og søgemaskiner belønner i højere grad SEO-tekster i høj kvalitet med bedre placeringer. Den kvalitet kan en erfaren SEO-tekstforfatter sikre dig.

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed flere kunder og mere salg? Det kan du få hjælp til hos Secher Communication.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.

Værd at vide om SEO-tekster

SEO-tekster er tekster, der skrives med udgangspunkt i søgeord (keywords), som en målgruppe bruger, når de foretager søgninger i søgemaskiner.

Da SEO-tekster skrives med udgangspunkt i nøje udvalgte søgeord skabes der et match mellem målgruppens søgninger i søgemaskinen og indholdet på hjemmesiden. Og dette match mellem målgruppens intention bag søgningen og indholdet på hjemmesiden er noget søgemaskiner i høj grad belønner (gode placeringer i søgeresultater).

Ønsker en virksomhed bedre synlighed og højere placeringer i søgemaskiner – for derved at kunne få flere kunder og øget salg online – er det nødvendigt at have gode SEO-tekster på sin hjemmeside. Og her er brugen af en SEO-tekstforfatter godt givet ud. Derfor bruger man også ofte en tekstforfatter til SEO i forbindelse med affiliate-tekstforfatning.

Tekstforfattere til hjemmesider er tekstforfattere, der også går under navnet SEO-tekstforfattere. Og der er stor forskel på en traditionelle tekstforfattere og SEO-tekstforfattere.

En SEO-tekstforfatter forstår tankegangen bag søgeoptimering, kan bedre identificere og implementere søgeord og samtidig skrive SEO-tekster til målgruppen og søgemaskiner – og derved skabe det bedste match i forhold til målgruppens søgninger og indholdet på en hjemmeside. 

Skal en virksomhed bruge en tekstforfatter til en hjemmeside og ønsker, at hjemmesiden bliver så synlig og trafikskabende som muligt, er det vigtigt, at man vælger en SEO-tekstforfatter frem for en traditionel tekstforfatter, der ikke har viden om SEO.

SEO-tekstforfatning kan føre til bedre placeringer og flere besøgende via søgemaskiner og dermed øge sandsynligheden for, at at en virksomhed kan få flere kunder og øget salg online. Men det kræver gode SEO-tekster, før dette kan opnås, hvilket en SEO-tekstforfatter kan hjælpe med.

Brug af SEO-tekster er desuden en god, langvarig strategi til at sælge mere online, da teksterne ‘arbejder’ for virksomheden fra de er oprettet. Man betaler derfor kun for SEO-tekster én gang – ikke igen og igen som med andre marketingkanaler, f.eks. betalt annoncering.

Er kvaliteten af en hjemmesides SEO-tekster ringe øger det risikoen for, at søgemaskiner vurderer en hjemmeside som ‘dårlig’ og måske endda straffer hjemmesiden i form af dårligere placeringer og mindre synlighed i søgemaskiner. Og det er på ingen måde godt for virksomheden og dens muligheder for at sælge online. Derfor er en dygtig SEO-tekstforfatter en vigtig del i arbejdet med at skabe en succesfuld hjemmeside eller webshop. En god løsning kan være at leje en webshop-assistent med flair for SEO-tekstforfatning.

Spørgsmålet “Hvad koster SEO-tekster?” giver mange forskellige svar, da prisen på en SEO-tekstforfatter kan variere meget. For man kan både købe billige SEO-tekster til 10-20 øre pr. ord eller få en pris på SEO-tekster, der er noget højere.

Kvalitet og pris på SEO-tekstforfatning hænger meget nøje sammen. Derfor indebærer brugen af billige SEO-tekster eller en uerfaren SEO-tekstforfatter også en risiko for, at kvaliteten ikke er særlig god – og det kan give problemer i forhold til, hvordan søgemaskiner som Google opfatter en hjemmeside.

Da søgemaskiner, som Google, i højere grad belønner godt indhold, dvs. fejlfrie og velskrevne tekster, er det en god investering at få hjælp af en erfaren SEO-tekstforfatter og købe SEO-tekster i god kvalitet. Se det som en god investering i kvaliteten af hjemmesiden og relationen til søgemaskinerne.

SEO-tekster er tekster, der skrives med udgangspunkt i en bestemt målgruppes søgeord. For at kunne skrive gode SEO-tekster er det derfor vigtigt først at identificere, hvilke søgeord målgruppen anvender, når de søger i søgemaskiner.

Når man har fået overblik over målgruppens brug af søgeord og har udvalgt de vigtigste søgeord til emnet i den konkrete SEO-tekst, skrives teksten. Ønsker man en god SEO-tekst, skal teksten være letlæselig og i et godt, fejlfrit sprog – og ikke indeholde for mange eller for få af de udvalgte søgeord.

Søgemaskiner belønner gode SEO-tekster i et godt sprog, der indeholder en naturlig andel af relevante søgeord og hjælper brugeren i forhold til dennes intention bag søgningen (indhente information, købe produkt, finde kontaktoplysninger (m.m.). Og på samme måde kan søgemaskiner også straffe hjemmesider med tekster i ringe kvalitet, f.eks. tekster med stavefejl, overdrevet brug af søgeord, eller tekster der ikke formår at hjælpe den besøgende. Derfor er valget af en SEO-tekstforfatter en god investering.

En dygtig tekstforfatter er vigtig af mange grunde og kan i høj grad hjælpe virksomheder med at få succes online. Uanset om de har størst fokus på B2B eller B2C. Det gælder dog især for virksomheder, der primært sælger til andre virksomheder og derfor arbejder målrettet med B2B-leads og salg af produkter/ydelser til andre virksomheder via deres webshop eller hjemmeside.

SEO-tekster til B2B-virksomheder kan sagtens tiltrække potentielle kunder og samarbejdspartnere via søgemaskiner – også selv om det drejer sig om avancerede produkter eller tekniske løsninger. Der søges nemlig på alt mellem himmel og jord i søgemaskiner – også inden for B2B.

Er tekster til hjemmesider, SEO-tekster og webtekster det samme? Både ja og nej. For tekst til hjemmesider behøver ikke at være skrevet med udgangspunkt i søgeord – det er en SEO-tekst derimod altid. Betegnelserne webtekster og hjemmesidetekster bruges i høj grad om samme emne – nemlig tekst der bruges på en hjemmeside.

Nogle tekster på en hjemmeside behøver at ikke indeholde eller fokusere særligt meget på målgruppens brug af søgeord, da teksternes formål ikke er at tiltrække besøgende via søgemaskiner – men derimod at oplyse eller sælge. Andre tekster, f.eks. kategoritekster på en webshop, har i høj grad til formål, at de skal tiltrække besøgende via søgemaskiner. Og her er såkaldte SEO-optimerede tekster meget vigtige – og værdifulde for virksomheden.

Om billige SEO-tekster er pengene værd afhænger i høj grad af ens ønsker til kvaliteten af SEO-teksterne, formålet med teksterne, og om målgruppen skal læse teksterne eller ej.

Billige SEO-tekster skrives typisk af personer uden mange års erfaring eller uddannelse inden for sprog/kommunikation. Og det kan desværre ofte ses i kvaliteten af teksterne. Brugen af billige SEO-tekster medfører derfor en risiko for, at kvaliteten kan være ringe, fordi teksterne indeholder stavefejl, forkerte informationer, dårligt sprog, uklare budskaber og en dårlig balance i brugen af søgeord – eller mange på brug af de bedste søgeord.

Skal en virksomheds hjemmesidetekster skabe salg, kontakt, tilmeldinger og andre aktive handlinger fra de besøgende, er det vigtigt, at hjemmesideteksterne er skrevet i et godt og fejlfrit sprog, hvor der er fokus på at hjælpe den besøgende mod et bestemt mål. Derfor er det godt givet ud at betale for SEO-tekstforfatning i god kvalitet.