Skab en ekstra lead- og salgskanal for din virksomhed

Affiliate marketing er et godt supplement til virksomheder, der ønsker flere varme leads og øget salg. Affiliate marketing giver nemlig andre hjemmesider mulighed for at generere henvendelser og ekstra omsætning til din virksomhed.   

Hvorfor overveje affiliate marketing?

Affiliate marketing er ikke raketvidenskab, men tværtimod ret enkelt og nemt at komme i gang med. Uanset om ens virksomhed har fokus på B2C eller B2B – eller begge – så er affiliate marketing relevant.

Helt grundlæggende gør man det nemlig muligt for andre virksomheder at markedsføre din virksomhed – f.eks. ved at skaffe varme leads eller henvise til produkter/ydelser på jeres hjemmeside eller webshop, som kunderne allerede viser interesse for. Derfor er det også en oplagt mulighed for små og store virksomheder, der ønsker at skabe øget omsætning uden nogen større ekstra indsats. Det lyder godt – og det er faktisk sådan affiliate marketing fungerer.

Tag første skridt mod mere salg

Hør mere om affiliate marketing eller få hjælp til affiliate-tekster hos Secher Communication.
Det hele starter med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker.

En ekstra salgskanal

Affiliate marketing fungerer som en ekstra salgskanal, hvor andre firmaer klarer salgsarbejdet for dig. Det er nemt at komme i gang med affiliate, så andre virksomheder kan begynde at skabe ekstra omsætning til dig – både inden for B2C og B2B. Den mulighed greb en dansk palleforhandler via palle-tilbud.dk og et målrettet fokus på professionel tekstforfatning, hvilket førte til konkrete leads hver eneste måned.

Få hjælp til affiliate marketing

Tilmelding & Opsætning

Få hjælp til affiliate marketing så andre virksomheder kan skabe ekstra omsætning til dig.

Affiliate-tekster

Succes med affiliate marketing kræver i høj grad velskrevne hjemmesidetekster målrettet din virksomheds målgruppe.

Måling & Optimering

Få mest muligt ud af affiliate marketing med løbende måling af resultater og optimering mod nye muligheder.

Gode affiliate-tekster er vigtige

Ønsker din virksomhed ekstra omsætning uden brug af flere marketingkroner eller arbejdstimer, er affiliate marketing en oplagt mulighed med stort potentiale. Succes med affiliate marketing kræver dog fokus på forskellige ting for at skabe de bedste betingelser for generering af leads og salg – bl.a. gode affiliate-tekster.

Gode affiliate-tekster og hjemmesidetekster er vigtige, da de skaber synlighed og interesse via søgemaskiner. Og dermed er grundlaget for at generere leads og salg til din virksomhed – præcis som når man arbejder med webshop-optimering. Arbejder din virksomhed allerede med affiliate, kan Secher Communication hjælpe dig med fejlfrie og velskrevne affiliate-tekster og SEO-tekster til mange forskellige brancher og produkter.

Skal vi samarbejde?

Affiliate marketing kan blive en effektiv, ekstra salgskanal for din virksomhed. Vil du vide mere eller have hjælp?
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.