Hold fokus og sælg mere med en erfaren webshop-assistent

Ønsker du kompetent hjælp til opgaver i din webshop, men også en webshop-partner med strategisk viden og stor erfaring? Så er et samarbejde med en freelance webshop-assistent med mange års erfaring inden for e-handel, webshops, SEO og tekstforfatning et godt valg.

Få eksperthjælp til din webshop og de opgaver du har behov for

Skal din webshop have flere kunder og generere mere omsætning? Men mangler du timer i døgnet til at nå det hele, eller kompetencer og viden til at se udviklingsmulighederne?

Med en freelance webshop-assistent får du kompetent hjælp og rådgivning fra en ekspert med stor erfaring inden for webshops og e-handel, der kan hjælpe dig og din webshop med sælge mere og nå jeres mål. Se det f.eks. som en traditionel webshop-medarbejder kombineret med en professionel tekstforfatter og en databaseret SEO- og online marketing-specialist – i én og samme webshop-assistent.

Anders Secher - Din erfarne webshop-assistent

Eksempler på, hvad du kan få hjælp til

SEO & Webshop-optimering

SEO-strategi, søgeordsanalyser, intern/ekstern linkbuilding og søgeoptimering på din webshop

Måling & Optimering

Trafikindsigt, dataanalyse, konkurrentovervågning og løbende tjek af Google-placeringer

Produkter & Sortiment

Oprettelse af nye produkter og optimering af eksisterende produkter og kategorisider

Webshoptekster

Produktbeskrivelser, kategoritekster og metatekster

Marketingtekster

Tekster til nyhedsbreve, SoMe, bannere og Google-annoncering

Inspiration/Viden

Blogindlæg, guides, FAQ-afsnit og e-bøger

Tekst & Sprog

Oversættelse, korrektur og optimering af sprog og budskaber

Mere end bare en almindelig webshop-assistent

En webshop-assistent behøver ikke kun oprette produkter og skrive produktbeskrivelser. En webshop-assistent kan også være en strategisk webshop-partner, der kan skabe vækst via data om kunderne og skabe målrettet indhold.

Et eksempel er denne helt nye webshop, der på ca. 18 mdr. gik fra 0 til 3500 unikke besøgende pr. md. Udelukkende via Google og og udelukkende via målrettet arbejde med webshop-SEO og SEO-tekster.

Et skræddersyet samarbejde baseret på dit og din webshops behov

Brugen af en webshop-assistent skal give mening for dig og din webshop. Derfor skræddersyer vi i fællesskab samarbejdet ud fra dit behov og budget, så du får mest ud af dine penge.

Er du klar til et godt samarbejde?

Kan du se mening i et samarbejde med en erfaren freelance webshop-assistent, der ikke kun producerer, men også arbejder strategisk og har kan se mulighederne for din webshop? Udfyld formularen for at høre mere.

FAQ om webshops og webshop-assistenter

En webshop-assistent er en person, der arbejder for en webshop. Det er typisk opgaver relateret til drift, administration og udvikling af webshoppen, hvilket f.eks. kan gælde ordrehåndtering, opdatering af produkter og informationer, besvare kundehenvendelser og sikre en mere effektiv drift af webshoppen.

Typiske opgaver for en webshop-assistent gælder f.eks. ordrebehandling, opdatering af tekster og billeder til produkter, lagerstyring, kundeservice via e-mail eller chat, opfølgning på leverancer og løbende vedligeholdelse af webshoppen. En erfaren webshop-assistent eller webshop-partner vil også kunne arbejde med SEO, tekstforfatning og online marketing samt være i stand til at arbejde strategisk, f.eks. i forhold til udarbejdelse af strategier inden for de forskellige områder.

En freelance webshop-assistent er en webshop-assistent, der ikke er ansat som fast webshop-medarbejder i virksomheden, men derimod hyres efter behov, f.eks. pr. md. eller kvartal.

Virksomheder kan bruge en freelance webshop-assistent af flere grunde. Og der er også flere fordele ved at bruge en freelance webshop-assistent. En freelance webshop-assistent kan lejes efter behov, f.eks. i travle perioder, når man ønsker ekstern rådgivning og sparring omkring ting i webshoppen, som man f.eks. ikke har tilstrækkelig viden om eller indsigt i, eller hvis webshoppen af økonomiske grunde ikke ønsker at fastansætte en traditionel webshop-medarbejder på fuld tid, men ønsker en mere fleksibel og prisvenlig løsning. En freelance webshop-assistent kan også være en person med særlige kompetencer og erfaring, der kan gøres brug af i en periode og som en traditionel webshop-assistent måske ikke har.

Arbejdet som webshop-assistent giver mulighed for at arbejde med e-handel, webshops og salg og giver erfaring med webshopdrift, kundeservice, e-handelsplatforme, markedsføring, salg og meget mere. Det kan være fleksibelt og med mulighed for fjernarbejde, f.eks. når man bruger en freelance webshop-assistent.

Det er virksomheder i mange forskellige brancher, der kan have brug for en webshop-assistent – små såvel som store virksomheder. Det gælder f.eks. detailhandlere, producenter og entreprenører, der driver deres forretning online. Webshop-medarbejdere og -assistenter ser man både i B2B-virksomheder og B2C-virksomheder.

For en webshop-assistent er det vigtigt at have en række organisatoriske færdigheder, opmærksomhed for detaljer, evnen til at arbejde under tidspres og med mange forskellige opgaver, problemløsningsevner og en positiv og hjælpsom attitude over for kunder, hvis man f.eks. arbejder med kundeservice. Derudover bør en webshop-assistent f.eks. have erfaring med e-handel, drift af webshops eller kundeservice.

Ja, mange webshop-assistenter arbejder på deltid eller har variable arbejdstider. Arbejdstiden kan f.eks. variere af virksomhedens behov og mange andre ting. Derudover vælger mange virksomheder også at bruge freelance webshop-medarbejdere, som hjælper efter behov, i faste perioder eller med bestemte opgaver, som man ikke har viden eller erfaring med i virksomheden.