Case | palle-tilbud.dk

Ekstra salgskanal gav to-cifret antal relevante leads hver måned

I samarbejde med en af landets største leverandører af træpaller, udviklede Secher Communication hjemmesiden palle-tilbud.dk med fokus på at skabe nye leads til virksomheden hver eneste måned. Og på under seks mdr. er det lykkedes at skabe en solid, ekstra salgskanal for virksomheden, der netop skaber leads måned efter måned.

Siden starten på samarbejdet har palle-tilbud.dk 10-doblet antallet af besøgende på hjemmesiden pr. måned. Resultatet er et to-cifret antal relevante leads, som virksomheden modtager hver eneste måned. Hjemmesidens korte levetid betyder desuden, at potentialet og udbyttet øges over tid – og dermed vil komme til at skabe endnu flere leads.

Kundens ønske: Flere relevante leads
Løsning: Udvikling af palle-tilbud.dk – En ekstra salgskanal for virksomheden
Resultat: 2-cifret antal relevante leads hver måned

Paller & Træemballage  |  B2B  |  DK

Fokus på B2B-tekster og SEO

En væsentlig faktor for succesen med palle-tilbud.dk var en klar strategi og et målrettet fokus på B2B-tekstforfatning og søgeoptimering. Den kombination skabte en hjemmeside, som i høj grad var målrettet målgruppens søgninger i Google og dermed kunne tiltrække mange købsklare kunder. 

Nye leads hver måned

På få mdr. har palle-tilbud.dk 10-doblet antallet af månedlige besøgende på hjemmesiden, som kommer via søgemaskiner (organisk trafik). Udbyttet er et to-cifret antal relevante leads, som kunden modtager hver eneste måned.

Tag første skridt mod mere salg

Professionel tekstforfatning og SEO øger din virksomheds troværdighed og evne til at tiltrække nye kunder. Hør mere om, hvordan Secher Communication kan hjælpe din virksomhed.

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed flere leads og øget salg, kan Secher Communication hjælpe.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.