Case | massageudstyr.dk

10x flere besøgende på 12 mdr.

Hjemmesiden massageudstyr.dk hjælper privatpersoner med at sammenligne priser og tilbud på et bredt udvalg af massageapparater. Da alt salg foregår online, var formålet med opgaven at styrke hjemmesidens online tilstedeværelse for at kunne tiltrække flere potentielle kunder og skabe mere salg online.

Over en periode på 12 mdr. blev hjemmesiden udvidet med flere produktkategorier, mens teksterne på hjemmesiden blev tilpasset til målgruppens søgninger i søgemaskiner som Google. Resultatet blev 10x vækst i antal besøgende via søgemaskiner og 9x vækst i omsætning via hjemmesiden.    

Kundens ønske: Øget trafik via søgemaskiner
Løsning: Fokus på at matche hjemmesidens tekster og målgruppens søgeadfærd i Google
Resultat: 10x flere besøgende via søgemaskiner på 12 mdr. og 9x øget omsætning

Massageudstyr  |  B2C  |  DK

Målrettede kategoritekster skabte synlighed og salg

Succesen bag massageudstyr.dk var i høj grad på grund af en langsigtet strategi og stort fokus på gode kategoritekster. Den tilgang gjorde hjemmesiden langt mere målrettet til søgninger i Google fra købsklare kunder. 

10x flere besøgende på 12 mdr.

En målrettet strategi med fokus på SEO-kategoritekster og sælgende hjemmesidetekster førte til en 10-dobling i antal besøgende pr. måned via søgemaskiner som Google (organisk trafik) samt 9-dobling i omsætningen.

Tag første skridt mod mere salg

Professionel tekstforfatning og SEO øger din virksomheds troværdighed og evne til at tiltrække nye kunder. Hør mere om, hvordan Secher Communication kan hjælpe din virksomhed.

Skal vi samarbejde?

Ønsker din virksomhed flere leads og øget salg, kan Secher Communication hjælpe.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.