Case | Lampefeber

5x vækst i besøgende på webshop

Lampefeber er en succesfuld, dansk lampegrossist med fokus på salg af designlamper – primært til B2B, men også B2C. Virksomheden ønskede endnu mere salg via sin webshop, der henvendte sig til kunder i Danmark og de nordiske lande.

Over en længere periode udbyggede Secher Communication Lampefebers webshop med ekstra indhold ud fra en klar strategi, bl.a. med fokus på SEO-tekstforfatning målrettet virksomhedens målgruppe. Resultatet blev – over en periode på ca. 12 mdr. – en 5-dobling af antal besøgende per uge på webshoppen via søgemaskiner (organisk trafik).

Kundens ønske: Øget salg via webshop (DK, SE og NO)
Løsning: Fokus på tekstforfatning, oversættelse og SEO
Resultat: Vækst i antal besøgende via Google samt øget salg

Designlamper  |  B2B/B2C  |  DK, SE & NO

Fokus på gode kategoritekster

En væsentlig faktor for succesen hos Lampefeber var en klar strategi og et målrettet fokus på SEO-tekstforfatning og gode kategoritekster. Først og fremmest på dansk, men også på norsk, svensk og engelsk.

Den kombination gjorde Lampefebers webshop endnu mere synlig i Google, så den i højere grad kunne tiltrække potentielle kunder fra hele Norden.

5x flere besøgende - og øget salg

Det målrettede arbejde med webshop-optimering, SEO-tekster og oversættelse, resulterede i 5x flere besøgende på Lampefebers webshop samt øget onlinesalg – fra kunder i Danmark, Norge, Sverige og flere andre europæiske lande.

Tag første skridt mod mere salg

Effektive SEO-tekster styrker din virksomheds synlighed og evne til at sælge online.
Hør mere om, hvordan Secher Communication kan hjælpe din virksomhed.

Skal vi samarbejde?

Skal din virksomhed være mere synlig i Google og sælge mere online? Så kan Secher Communication hjælpe.
Udfyld formularen og tag første skridt mod et godt samarbejde.