Stå stærkere online med en effektiv hjemmesideanalyse

Hvis din virksomheds hjemmeside eller webshop skal have succes online, er det vigtigt, at den er effektiv, synlig og har godt indhold. Til at sikre det er en hjemmesideanalyse meget effektiv.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi analyser af hjemmesider, hvor vi vurderer den sproglige og indholdsmæssige kvalitet samt graden af søgeoptimering. Vi identificerer områder på hjemmesiden, som din virksomhed efterfølgende kan arbejde med, så I derved kan få en endnu bedre hjemmeside.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med en hjemmesideanalyse, så I kan stå endnu stærkere online?

Hvis din hjemmeside eller webshop skal have succes online, skal den være synlig, effektiv og have godt indhold. Til at sikre det er en hjemmesideanalyse meget effektiv.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi analyser af hjemmesider, der vurderer den sproglige og indholdsmæssige kvalitet samt graden af søgeoptimering. Vi identificerer områder på hjemmesiden, som din virksomhed efterfølgende kan arbejde med, så I derved kan få en endnu bedre hjemmeside.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med en hjemmesideanalyse, så I kan stå endnu stærkere online?

Analyse af hjemmesider på flere måder

Hos Secher Communication tilbyder vi forskellige ydelser, der har til formål at optimere din virksomheds hjemmeside. Når vi laver en analyse af hjemmesiden, fokuserer vi på flere vigtige områder:

sogersvg

Sproglig kvalitet

Skab et mere professionelt billede af din hjemmeside og virksomhed ved at undgå sproglige fejl.

hjemeside

Gode søgeord

Gør din hjemmeside mere synlig i søgemaskiner ved hjælp af nøje udvalgte søgeord.

seotekster

Velskrevet tekst

Skab større værdi med hjemmesidetekster, der fremhæver fordele og udbytte optimalt.

seotekster

Andre SEO-områder

Få en komplet optimeret hjemmeside med hjælp fra vores SEO-samarbejdspartnere.

Vi tilbyder både en komplet hjemmesideanalyse eller en delanalyse, hvor vi fokuserer på ét eller to områder. På baggrund af analysen kommer vi med anbefalinger til den efterfølgende optimering af hjemmesiden, der kan indeholde:

 

Søgeordsanalyse, der giver indblik i målgruppens søgeadfærd

SEO-tekster, der gør hjemmesiden mere synlig for målgruppen

Tekstoptimering, der sikrer fejlfrie tekster og godt sprog

Teknisk SEO og linkbuilding, der optimerer hjemmesiden optimalt

Det siger vores kunder om os

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Specialiserede samarbejdspartnere sikrer høj kvalitet

Hos Secher Communication tilbyder vi analyse og optimering af hjemmesider i samarbejde med specialiserede SEO-partnere. Det gør, at du kan få en detaljeret vurdering af din hjemmesides sproglige korrekthed, indholdsmæssige kvalitet og graden af søgeoptimering.

 

Vi har flere samarbejdspartnere, der arbejder professionelt med f.eks. søgeoptimering, tekstforfatning og tekstoptimering. De kan hjælpe til med tjek af din virksomheds hjemmeside, så I får effektiv hjemmesideoptimering, der kan skabe større værdi for jer og jeres målgruppe. Det vil især være relevant i forbindelse med SEO i webshops, der i høj grad påvirker salget af produkter online.