Skab værdi med professionel tysk oversættelse

Tyskland er det vigtigste marked for mange danske virksomheder. Derfor har fejlfri tysk oversættelse også stor betydning og værdi for disse virksomheder, når de skal kommunikere med kunder og samarbejdspartnere.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med tysk oversættelse. Med hjælp fra erfarne tyske oversættere sikrer vi din virksomhed tysk oversættelse i høj kvalitet, der rammer målgruppen effektivt og skaber værdi for jer.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel tysk oversættelse?

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med professionel tysk oversættelse. Med hjælp fra erfarne tyske oversættere sikrer vi din virksomhed tysk oversættelse i høj kvalitet, der rammer målgruppen effektivt og skaber værdi for jer, når I skal kommunikere med tyske kunder og samarbejdspartnere.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel tysk oversættelse?

Dansk-tysk oversættelse til mange formål

Hos Secher Communication oversætter vi tekster til mange forskellige formål, medier og målgrupper, ligesom vi også arbejder med tekstforfatning på tysk. Vi har erfaring med en bred række af tekster og kan f.eks. oversætte dansk til tysk inden for disse teksttyper:

produkttekster

Marketing- og salgstekster

lapwriting

Online tekster

reklametekster

Tekniske tekster

Når vi arbejder med oversættelse fra dansk til tysk, bruger vi kun sprogspecialister, der har stor erfaring med det tyske sprog. På den måde sikrer vi, at den tyske tekst er fejlfri og sprogligt korrekt, men også afspejler din virksomhed og dens mange fordele bedst muligt.

 

Har din virksomhed brug for professionel dansk-tysk oversættelse, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Tysk-dansk oversættelse til forskellige målgrupper

Hos Secher Communication hjælper vi virksomheder fra mange brancher med tysk-dansk oversættelse til forskellige formål og målgrupper. Vores tyske oversættere har stor erfaring med tysk oversættelse og har kompetencerne til at levere sprogligt korrekte og fejlfrie oversættelser. Samtidig tilpasses teksterne også til mediet, konteksten og målgruppen, så de skaber større effekt. Det er bare nogle af fordelene ved at lade os stå for oversættelse fra tysk til dansk eller omvendt:

 

 Ekspertise: vi udfører opgaver i relation til mange typer af tekster, virksomheder og formål.

 Erfaring: vores specialiserede oversættere har mange års professionel erfaring.

Kvalitetssikring: ved hjælp af korrektur og oversættelsesværktøjer leverer vi fejlfrie tekster.

 Tilpasning: vi tager højde for sprog- og kulturforskelle i alle oversættelser.

 

Med Secher Communication er du sikret fejlfri tysk-dansk oversættelse eller omvendt. Hvis din virksomhed har brug for oversættelse af en hjemmeside, brochure eller noget helt tredje, så kan vores tyske oversættere klare opgaven.