Ram din målgruppe med professionel svensk oversættelse

Sverige er et vigtigt land for mange danske virksomheder. Selvom mange af virksomhederne tror, at deres svenske målgrupper har nemt ved at forstå budskaberne i deres danske tekster, så er der altid risiko for, at kultur- og sprogforskelle forringer effekten af budskaberne.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse af erfarne, svenske oversættere. Vi sikrer din virksomhed fejlfrie tekster, der tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for oversættelse, der rammer målgruppen effektivt og skaber værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel svensk oversættelse?

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel svensk oversættelse, der udføres af erfarne, svenske oversættere.

 

Med deres hjælp får din virksomhed fejlfri svensk oversættelse, der også tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for svensk oversættelse, som rammer målgruppen bedre og skaber mere værdi for din virksomhed.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel svensk oversættelse?

Dansk-svensk oversættelse til flere formål

Enhver dansk-svensk oversættelse indeholder mange vigtige overvejelser, f.eks. formål, medie og målgruppe. Disse forhold skal kombineres med sprog- og kulturforskelle, så oversættelsen til svensk bliver af den bedste kvalitet.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi dansk-svensk oversættelse samt svensk tekstforfatning. Vores svenske oversættere kan f.eks. hjælpe din virksomhed med oversættelse af følgende teksttyper:

lapwriting

Online tekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Udover at oversætte fra dansk til svensk, så teksterne er 100 % korrekte, så sikrer de svenske oversættere samtidig, at teksternes budskaber skinner tydeligt igennem.

 

Når vi tilbyder oversættelse til svensk, er det ikke kun af danske tekster. Vores store netværk af svenske oversættere gør, at vi også kan tilbyde andre kombinationer, f.eks. til/fra engelsk, tysk eller norsk. Der er altså rig mulighed for, at din virksomhed kan få svenske tekster i høj kvalitet uanset sprogkombination.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Sprogspecialister udfører svensk-dansk oversættelse

Hos Secher Communication oversætter vi svensk til dansk for kunder fra mange forskellige brancher. Vi har stor erfaring med mange typer af tekster og kan derfor hjælpe din virksomhed med svensk-dansk oversættelse af bl.a. hjemmesider, brochurer, annoncetekster og nyhedsbreve.

 

Alle vores oversættelser fra svensk til dansk udføres af erfarne oversættere. Det er din garanti for kvalitetssikrede oversættelser til jeres målgruppe. Der er dog også andre fordele ved at vælge os, når du skal bruge en professionel dansk-svensk oversætter:

 

 Ekspertise: vi arbejder med mange typer af firmaer og tekster.

 Erfaring: vi har dygtige oversættere med mange års professionel erfaring.

Kvalitetssikring: vores oversættelsesværktøjer og korrektur sikrer fejlfrie tekster.

 Tilpasning: i alle oversættelser tager vi højde for sprog- og kulturforskelle.

 

Uanset om din virksomhed har brug for en svensk oversætter, der kan oversætte svensk til dansk eller omvendt, så sikrer vi jer fejlfrie svenske oversættelser med tydelige budskaber.