Skab værdi med professionel norsk oversættelse

Selvom norsk er et ‘lille’ sprog, så har fejlfri norsk oversættelse stadig stor betydning. Norge er nemlig mange danske virksomheders vigtigste marked. Derfor har fejlfrie norske oversættelser, der er tilpasset til de norske målgruppers sprog og kultur, stor værdi.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel norsk oversættelse, der udføres af dygtige norske oversættere. Deres erfaring og ekspertise er din garanti for oversættelse til og fra norsk i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel norsk oversættelse?

Norge er mange danske virksomheders vigtigste marked. Derfor har fejlfrie norske oversættelser, der er tilpasset til de norske målgruppers sprog og kultur, stor betydning og værdi.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel norsk oversættelse, der udføres af dygtige norske oversættere. Deres erfaring og ekspertise er din garanti for oversættelse til og fra norsk i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel norsk oversættelse?

Oversættelse fra dansk til norsk af mange teksttyper

Når danske virksomheder ønsker at komme i kontakt med potentielle kunder fra Norge, er det en rigtig god idé at vide, præcis hvem målgruppen er, og hvor i landet de befinder sig. Når man skal oversætte fra dansk til norsk, er der nemlig vigtige overvejelser at gøre sig, f.eks. om teksterne skal oversættes til nynorsk eller bokmål.

 

Hos Secher Communication har vi norske sprogspecialister, der har stor erfaring med at oversætte fra dansk til norsk og derfor kan oversætte til begge varianter. Vi tilbyder dansk-norsk oversættelse af flere forskellige typer af tekster og kan blandt andet hjælpe med:

lapwriting

Online tekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Uanset om din virksomhed skal bruge oversættelse af en hjemmeside, en brochure eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe. Vi bidrager også gerne med rådgivning til din virksomheds tekster, og hvordan I sikrer, at teksterne har indhold, der er værdifuldt for målgruppen. Og har I brug for eller norsk tekstforfatning, er det også noget, vi kan hjælpe med.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Norsk-dansk oversættelse til forskellige formål

Hos Secher Communication tilbyder vi norsk-dansk oversættelse til både B2C- og B2B-virksomheder. Vores norske oversættere har stor erfaring og ekspertise med forskellige virksomheder, brancher og målgrupper.

 

Når du vælger os, får din virksomhed norsk oversættelse, der er 100 % korrekt og fejlfri. Det er blot én af mange fordele ved at vælge os, når du skal bruge professionelle norske oversættere:

 

 Ekspertise: vi arbejder med mange forskellige typer af tekster og virksomheder.

 Erfaring: vi har specialiserede oversættere med mange års professionel erfaring.

Kvalitetssikring: vi garanterer fejlfrie tekster ved hjælp af korrektur og oversættelsesværktøjer.

 Tilpasning: vi tager højde for sprog- og kulturforskelle i alle oversættelser.

 

Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til oversættelse til norsk eller dansk, så har vi den rette person til opgaven. Vi arbejder dog ikke kun med dansk-norsk oversættelse og omvendt, men tilbyder også norsk oversættelse til og fra andre fremmedsprog. Hos Secher Communication kan din virksomhed altså få fejlfri norsk oversættelse, der skaber synlig værdi.

Skal vi hjælpe din virksomhed med at få flere kunder?