Skab synlig værdi med professionel engelsk oversættelse

Engelsk er et af verdens mest talte sprog. Varianter af sproget og kulturelle forskelle betyder dog, at der nemt kan opstå udfordringer, når virksomheder kommunikerer på tværs af landegrænser og kulturer.

 

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel engelsk oversættelse til virksomheder, der tager højde for disse sprog- og kulturforskelle. Alle oversættelser til og fra engelsk udføres af erfarne oversættere, hvilket er din garanti for tekster i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel engelsk oversættelse?

Hos Secher Communication tilbyder vi professionel engelsk oversættelse til virksomheder. Alle oversættelser til og fra engelsk udføres af erfarne oversættere, der tager højde for sprog- og kulturforskelle. Det er din garanti for engelsk oversættelse i høj kvalitet.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med professionel engelsk oversættelse?

Dansk-engelsk oversættelse til flere formål

Når man skal oversætte fra dansk til engelsk, er det nødvendigt at kende til flere vigtige ting, som virksomheden og dens målgruppe, samt konteksten og mediet teksten bruges i. Med denne viden bliver arbejdet væsentligt nemmere for personen, der skal oversætte fra dansk til engelsk.

 

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med dansk-engelsk oversættelse. Vi har hjulpet mange danske virksomheder med engelsk oversættelse til forskellige formål, medier og målgrupper. Vi tilbyder blandt andet dansk-engelsk oversættelse af:

lapwriting

Hjemmesidetekster

produkttekster

Marketing- og salgstekster

reklametekster

Tekniske tekster

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Det siger vores kunder om os

Engelsk-dansk oversættelse af sprogspecialister

Hos Secher Communication har vi stor erfaring med engelsk oversættelse til B2C- og B2B-virksomheder. Vi arbejder både med dansk-engelsk oversættelse og engelsk-dansk oversættelse, der udføres af erfarne oversættere som er flydende i begge sprog. De har derfor de rette kompetencer til at kunne levere engelsk oversættelse i høj kvalitet.

 

Har din virksomhed brug for professionel engelsk oversættelse er der flere fordele ved at vælge os til opgaven:

 

 Ekspertise: vi arbejder med mange typer af tekster, virksomheder og formål

 Erfaring: vi har specialiserede oversættere med mange års professionel erfaring

Kvalitetssikring: vi garanterer fejlfrie tekster ved hjælp af korrektur og oversættelsesværktøjer

 Tilpasning: vi tager højde for sprog- og kulturforskelle i alle oversættelser

 

Udover oversættelse mellem engelsk og dansk tilbyder vi også engelsk oversættelse til og fra andre sprog samt engelsk tekstforfatning og korrekturlæsning. Med Secher Communication får din virksomhed altså engelsk oversættelse i høj kvalitet, der passer til jeres behov.