Sitemap – Hvad sker der hos Secher Communication

Tekstforfatning: Vi hjælper med tekstforfatning til mange forskellige virksomheder og målgrupper. Det er bl.a. tekstforfatning til den digitale verden, men også tekster, der bruges offline. Alle tekster tager udgangspunkt i data om kunderne, så teksterne bliver mere målrettede og effektive.

Oversættelse: Vi tilbyder professionel oversættelse til over 15 forskellige sprog. Vores professionelle oversættere er alle specialister i deres egne sprog, forstår dansk på et godt niveau og ved, hvor vigtigt det er at lave fejlfrie oversættelser.

Tekstoptimering: Vi optimerer tekster, så sproget er flydende og fejlfrit, og strukturen og overskueligheden er i top. Det skaber bedre tekster, der i højere grad har tydelige budskaber, er nemme at læse og forstå og fremhæver vigtige fordele bedst muligt.

Søgeoptimering: Vi hjælper virksomheder med at blive mere synlige for deres målgruppe i søgemaskiner som Google. Det sker bl.a. igennem gode tekster til online brug, men også med hjælp fra specialiserede SEO-partnere, der forstår søgemaskinernes algoritmer.

Om Secher Communication: Vi er et tekst- og oversættelsesfirma, der leverer fejlfrie tekster på dansk og mange andre sprog. Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at få tekster i høj kvalitet, der styrker dem og deres ønske om flere kunder og øget salg.

Kvalitetssikring: Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor er kvalitetssikring også en væsentlig del af vores arbejde. Vi bruger professionelle værktøjer (online og offline), der giver værdifulde data til brug i vores tekster, og har faste processer, der minimerer fejl og styrker kvaliteten af vores arbejde.

FAQ – Spørgsmål & Svar: Vi får mange forskellige spørgsmål til vores arbejde, ydelser, cases og meget andet. Derfor har vi lavet denne oversigt, der giver svar på flere af disse spørgsmål. Har du andre spørgsmål til os, er du altid  velkommen til at kontakte os.

Professionel tekstforfatter: Har din virksomhed brug for fejlfrie tekster, der skaffer jer flere kunder og mere salg? Så har I brug for en professionel tekstforfatter. Hos Secher Communication har vi dygtige og erfarne tekstforfattere, der skriver effektive tekster til jeres målgruppe og skaber synlige resultater for din virksomhed.

Tekst til hjemmeside: Vi er specialister i at skrive tekster til hjemmesider. Når vi hjælper virksomheder med hjemmesidetekster, tager vi altid udgangspunkt i data om deres kunder frem for blot at gætte eller skrive ud fra fornemmelser. Det giver bedre og mere målrettede tekster, der skaber større, synlig værdi.

SEO-tekstforfatter: En SEO-tekstforfatter forstår søgemaskinernes algoritmer, og hvordan hjemmesider rangerer godt i søgeresultaterne. Den viden kombineres med gode tekster, hvilket giver større synlighed online og flere potentielle kunder på virksomhedens hjemmeside.

Content marketing: Content marketing er baseret på en strategi om at få nye kunder og mere salg ved hjælp af godt og relevant indhold. Vi hjælper virksomheder med at få en effektiv content marketing-strategi og alt det gode indhold, som er nødvendigt for at få mest muligt ud af content marketing.

Virksomhedsblog: Vi hjælper virksomheder med at få en god og værdiskabende virksomhedsblog. En blog er nemlig én af de bedste online investeringer, som din virksomhed kan investere i. Godt og relevant indhold til målgruppen fører nemlig typisk til øget synlighed, interesse, salg og loyalitet.

Webshops & SEO: Vi hjælper webshops med at stå stærkere online og blive mere synlige for deres målgrupper. Det sker bl.a. med fejlfrie og sælgende tekster, som tiltrækker besøgende til webshoppen og skaber konverteringer og salg.

Kategoritekster: Vi skriver kategoritekster til webshops, så deres kategorisider får endnu bedre placeringer i søgemaskiner og tiltrækker flere kunder. Resultatet er flere besøgende på hjemmesiden og øget salg.

Produkttekster: Produkttekster får virksomheders produkter eller ydelser til at fremstå bedre, så chancen for salg øges. Vi har både fokus på effektive produkttekster ift. søgeoptimering, men naturligvis også ift. at fremhæve fordelene og udbyttet optimalt, så kunderne får lyst til at købe.

Norsk tekstforfatter: Skal din virksomhed bruge en norsk tekstforfatter, kan vi hjælpe. Vi har dygtige tekstforfattere, der skriver fejlfrie og spændende norske tekster til forskellige medier og målgrupper.

Svensk tekstforfatter: Med en svensk tekstforfatter kan din virksomhed få gode svenske tekster til brug online og offline. Vi har dygtige folk, der skriver så kunderne ønsker at købe jeres produkter eller ydelser.

Tysk tekstforfatter: Skal din virksomhed bruge en norsk tekstforfatter, kan vi hjælpe. Vi har dygtige tekstforfattere, der skriver fejlfrie og spændende norske tekster til forskellige medier og målgrupper.

Engelsk tekstforfatter: Gode engelske tekster er de fleste virksomheder har brug for ift. kunder og samarbejdspartnere. Derfor hjælper vores engelske tekstforfattere med fejlfrie tekster, der har tydelige budskaber og fremhæver fordelene ved jeres virksomheder og løsninger.

B2B: Vi hjælper B2B-virksomheder, der ønsker at stå stærkere over for deres kunder og samarbejdspartnere. Med gode, fejlfrie tekster, der skaber troværdighed og en mere professionel opfattelse, skaber det stærkere virksomheder, som er mere konkurrencedygtige.

Vores blog: Hos Secher Communication vil vi gerne dele ud af vores viden og ekspertise. Det kan du få glæde af i vores blog, hvor vi skriver om fordelene ved professionelle tekster, og hvordan virksomheder kan få mere udbytte af deres arbejde med godt indhold, der målrettes deres kunders ønsker og behov.

Gode tiltag vi støtter: Vi støtter en række gode tiltag, arrangementer, foreninger m.m. – både online og offline. Se dem her og besøg de forskellige tiltag, hvor du kan læse mere om dem alle.

Skal jeg hjælpe din virksomhed med at få flere kunder?