Kundecases og -udtalelser

Hos Secher Communication er vi stolte af at have arbejdet sammen med virksomheder fra hele verden. Vi mener, at vores kunder og deres udtalelser er den bedste måde til at vise, hvordan vi har hjulpet mange dygtige virksomheder med at stå endnu stærkere over for deres kunder og samarbejdspartnere.

 

Herunder kan du læse nogle af vores kundecases, der beskriver en del af vores arbejde og de løsninger vi tilbyder, især inden for oversættelse og tekstforfatning til hjemmesider.

Et udvalg af kunder vi har hjulpet

Stor erfaring med bestemte brancher og kundetyper

Hos Secher Communication har vi skrevet og rådgivet om tekster for mange forskellige virksomheder – både B2B og B2C. Vi har derfor ekstra stor erfaring og indgående kendskab til en række særlige brancher og virksomhedstyper, som vi hjulpet igen og igen.

 

Hører din virksomhed til én eller flere af nedenstående brancher eller kundetyper, har vi allerede en stærk forståelse af jeres konkrete forretningsområde og målgrupper, samt hvad det kræver at levere professionelt tekstarbejde, der styrker jeres virksomhed og skaber de resultater I ønsker.

IT & Software

IT- og SaaS-løsninger (Software-as-a-Service)

E-handels- og webshopløsninger

Webdesign og -udvikling

Håndværk

Gulvrenovering

Malerarbejde

B2B

Produktion

Rådgivning og forretningsudvikling

 Bæredygtighed og miljøvenlige løsninger

Mode & Boligindretning

Modetøj, smykker og accessories

Møbler og boligindretning